Soweto Gospel Choir dolazi u Beograd u sklopu Hope turneje

Surađivali su s glazbenicima kao što su Aretha Franklin, Stevie Wonder, Robert Plant, Peter Gabriel, Red Hot Chilli Peppers, U2, Celine Dion, John Legend i Josh Groban

 

Soweto Gospel Choir, najpoznatiji južnoafrički gospel zbor, održat će beogradski koncert 14. studenog u mts dvorani!

"Turneja "Hope" posebna je za sve nas u Soweto Gospel Choiru. To su pjesme uz koje smo odrasli, koje su nas inspirirale i koje nas i dalje inspiriraju. Nada pokazuje snagu pjesme i snagu izvedbe te kako one mogu nadahnuti i pratiti stvarnu promjenu. Radujemo se dolasku u Srbiju, da kroz muziku širimo radost i podižemo raspoloženje“, rekao je Shimmy Jiyane, zborovođa Soweto Gospel Choira.

Publiku očekuju tradicionalne južnoafričke himne, obrada pjesme "Amazing Grace", impresivna izvedba Leonarda Cohena "Hallelujah" i "Freedom Songs Medley".

Poznat po svojim atraktivnim, živopisnim tradicionalnim nošnjama, Soweto Gospel Choir svojim živahnim i ritmičnim izvedbama spaja afrički gospel, crnački spiritual, reggae i američku popularnu glazbu.

Ovaj fenomenalni zbor, sastavljen od izvrsnih južnoafričkih pjevača, trostruki je dobitnik nagrade Grammy.

Zbor pjeva na šest službenih jezika Južne Afrike, stvarajući bujne harmonije i emocionalno nabijene ritmove. Surađivali su s glazbenicima kao što su Aretha Franklin, Stevie Wonder, Robert Plant, Peter Gabriel, Red Hot Chilli Peppers, U2, Celine Dion, John Legend i Josh Groban.

Nastupali su za Nelsona Mandelu, Oprah Winfrey, Billa Clintona i mnoge druge.

Poznate su i po svom humanitarnom radu, osnovavši zakladu Nkosi's Haven Vukani za nezbrinutu djecu, majke i djecu oboljelu od AIDS-a.

Ulaznice su dostupne u Tickets sustavu i na blagajni mts dvorane.

 

Korisnici
Logovanje korisnika