Posle trijumfa na zagrebačkoj Šalati, Silente u listopadu stižu u Novi Sad i Beograd

 

Regionalna senzacija Silente prošlog je vikenda okrunila svoju karijeru rasprodanim koncertom na zagrebačkoj Šalati. Pred gotovo 5000 najvećih obožavatelja dubrovački bend održao je svoj najveći samostalni koncert do sada, a u sklopu velike regionalne turneje benda Silente će u četvrtak, 10. listopada nastupiti u SKCNS Fabrika u Novom Sadu, a u petak, 11. listopada, u Domu omladine Beograda.

Spektakularni koncert na otvorenom još je jednom potvrdio da su Silente bend oko kojeg se i danas ne prestaje hype, a nastupom na Šalati uz posebnu produkciju zaokružili su priču o prvom desetljeću karijere benda.

 Iznimno uspješan put benda Silenteu je donio brojne nagrade, priznanja publike i struke, te oni uvijek ističu povezanost s publikom koja dolazi na njihove koncerte.

Koncert na Šalati novi je korak u dosadašnjoj karijeri dubrovačkog benda. Najomiljeniji zagrebački koncertni prostor na otvorenom do sada je u svojim kalendarima imao velike regionalne izvođače i strane zvijezde. Silente je ponovno, kao vjerojatno najmlađi headliner, rasprodao Šalatu i time okrunio prvo desetljeće karijere.

 

Silente, foto: Mario Pavlović

 

Najveći samostalni koncert na Šalati odličan je uvod u ljetne nastupe koji uključuju velike samostalne koncerte u Splitu, Puli i Šibeniku, a koncertna sezona se nastavlja i na jesen - 10. listopada u Novom Sadu i 11. listopada u Beogradu. .

Silente se ističe kao jedan od najpopularnijih hrvatskih bendova novije generacije, a koncerti u Beogradu i Novom Sadu prilika su da obožavatelji čuju presjek njihove cjelokupne karijere, uz osvrt na sva četiri studijska albuma koja su uključivala hitovi kao što su "Terca na tišinu", "One More Time", "Sirene, sirene", "Neodbranjivo", "Čudno ili čudesno", "Lažu me uši", "Poljubi me za kraj", "Lovac na čudesa" ', kao i aktualni singlovi 'Sve što trebaš znat o ženi' i 'Sve ima svoj put' koji najavljuju peti studijski album.

Ulaznice za beogradski koncert mogu se kupiti na biletarnicama Doma omladine Beograda, Štark Arene, TC Rajićeva i online na efinity.rs, dok se za novosadski koncert mogu pronaći na prodajnim mestima Gigs Tixa i Ticket Visiona, kao i online na gigstix.com i ulaznice .rs

Silenteove koncerte u Beogradu i Novom Sadu organizira Kontra u suradnji s LAA.

 

Korisnici
Logovanje korisnika