Još jedna atrakcija Arsenal Festa!

Keanu Reeves potpisuje BRZRKR?

 

Glumac Keanu Reeves, zvezda filmova kao što su Speed, John Wick i Matrix,  večeras sa svojim bendom Dogstar nastupa na festivalu Arsenal u Kragujevcu.
 
Grad Kragujevac će u naredna tri dana postati centar dobre muzike jer večeras u prostoru Kneževog arsenala počinje 14. Arsenal fest, koji do 29. jula dovodi najveća domaća, regionalna, ali i svetska muzička imena. Naime, večeras nastupa slavni holivudski glumac i muzičar Kijanu Rivs sa svojim bendom "Dogstar".
 
 
Keanu Reevs, Photo: Scott Strazzante, San Francisco Cronicle Via AP
 
 

Publiku prvo veče, pored Dogstara, očekuju i „Asian Dub Foundation“, „Partibrejkers“ i „Brkovi“, a sutradan, 28. juna, „Bijelo dugme“, „Nouvelle Vague“, „Lil Pump“ i Coby.

Ovogodišnje izdanje “Arsenala” okupiće 60 izvođača na tri bine, a pored Rivsa, najveće interesovanje vlada za treće veče, jer na Mejn stejdžu nastupa legendarni Zdravko Čolić sa simfonijskim orkestrom.

Dovoljno je reći da su karte za taj dan odavno rasprodate. Uz Čolu, čast da zatvore festival imaće i „Goblini“, „Palaye Royale“ i „Circa Waves“.

Što se slavnog glumca tiče, i što je poslastica za fanove i glazbe i stripa, on je tvorac je i koscenarista stripa BRZRKR, te ako odlazite u Kragujevac, prilika je da vam strip potpiše slavni autor. 
 
Ekipa Sytem comicsa, koja izdaje ovaj popularni strip, imaće svoj štand na festivalu sva tri dana, a u dogovoru sa organizatorom radi na tome da autor potpiše jedan broj stripova za sve fanove koji ne budu bili ovog vikenda u Kragujevcu, o čemu ćemo vas nakandno obavestiti.
 
 
BRZRKR, Foto promo PREVENTER
 
 
 
 
BRZRKR, prvi strip Keanu Reevesa, najskuplji je strip na Kikstarteru ikada, i najprodavaniji originalni strip serijal u poslednjih 25 godina.
 
Rivs je debitovao u pisanju strip scenarija  za BRZRKR zajedno sa koscenaristom New York Timesove liste bestselera, Mattom Kindtom i poznatim crtačem Ronom Garneyem, tvorcem stripova Wolverine i Captain America.
Surovo nasilni novi serijal o besmrtnom ratniku koji se bori kroz vekove može se naći u izdanju System Comicsa iz Beograda, a sva tri broja Brzrkr-a možete potražiti ili naručiti preko sajta i Instagram stranice System Comics, kao i u bolje snabdevenim knjižarama.
 
Adaptaciju ovog grafičkog romana uskoro ćemo gledati na Netfliksu.
Uživajte u Arsenal Festu, nastupu Dogstara i ostalih izvođača i izborite se za svoj potpisani primerak ovog nesvakidašnjeg stripa.
 
 
Korisnici
Logovanje korisnika