Freshwave 2024: Dobrodošli u festivalski kamp!

 

Adana Twins, 999999999, Who See, Cunami Flo, Z++, Hiljson Mendela, Grše, Vojko V. pridružuju se Coeus, Drunken Kong, Horacio Cruz, Lag, Mladen Tomic, Nebs Jack i Tsuyoshi Suzuki do sada su potvrdili svoje nastupe na Freshwave2024.

Za sve koji kupe trodnevnu festivalsku ulaznicu za ovogodišnje izdanje Freshwave festivala namjenjena je mogućnost potpuno besplatnog boravka u festivalskom kampu! Povodom novog izdanja Freshwave festivala koji će se ovog leta od 1. do 3. avgusta održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel, spremili smo mnogo zanimljivih sadržaja u festivalskom kampu – mjestu vrhunske zabave za sve koji se odluče da urone u maksimalno festivalsko iskustvo.

Smješten uz bedeme tvrđave Kastel, na lijevoj obali rijeke Vrbas, festivalski kamp će, osim kompletne infrastrukture, gastro ponude, bara, DJ stage-a i debele hladovine ispod krošnji višegodišnjih Vrba i Platana, posjetiocima ponuditi i sadržaje na samoj rijeci, poput raftinga ili vožnje autohtonim i jedinstvenim, tradicionalnim Dajak čamcem.

Kako bi na vrijeme obezbjedili svoje mjesto u festivalskom kampu potrebno je da se uz već kupljenu trodnevnu festivalsku ulaznicu prijavite na ovom linku

Festivalski kampovi su mjesta za potpuno uživanje u festivalskoj atmosferi, mjesta za stvaranje konekcija među ljudima od kojih neka potraju za čitav život, mjesta koja su epicentar najboljih festivalskih sadržaja, a ovog ljeta od 31. jula do 4. avgusta sve to i mnogo više nudi i kamp Freshwave festivala.

Obezbjedite se na vrijeme festivalskim ulaznicama, koje su sad u prodaji po PROMO cijeni od 75KM za trodnevne i 120KM za trodnevne VIP ulaznice. Ove festivalske ulaznice dostupne su putem ticket servisa kupikartu.ba

VAŽNO PODSJEĆANJE:

Predstojećeg vikenda je FW PIKNIK, na kojem vas očekuju: Jan Frost, Machado, Stefan Ivanković, Ivan Z, Luka Čikić Mladen Tomić, Nikola Vemić, Nebs Jack i glavna zvijezda ovogodišnjeg Piknika William Djoko! Freshwave Piknik će se održati u subotu 22. juna u kampu Vrbas u Banjaluci.

Korisnici
Logovanje korisnika