Uzlet Festival

Živa muzika spaja ljude od davnina - UZLET FESTIVAL 2024 

Živa muzika spaja ljude od davnina. Stvara prostor radosti, osećaj zajednice i jedinstvenog entiteta koji diše ritmom muzike. Uzlet festival je takvo mesto. Događaj u Čačku koji spaja ljude različitih afiniteta i godina. U početku je postojao grad sa ljudima, a sada je grad sa ljudima i događajima. Festivalskim događajima. Mi smo fundamentalno socijalna bića i stvoreni smo da podržavamo i učestvujemo u zajedničkom radu, igri i druženju. Zato smo stvorili Uzlet – da odgovorimo na iskonsku potrebu čoveka za zajednicom, identitetom, ritualom, kulturom i muzikom.

Ljudi u Čačku i Srbiji zaslužuju festival koji je svestan svoje socijalne, ekonomske i ekološke odgovornosti. Mi stvaramo prostor u kome nije bitno odakle dolaziš, koliko imaš godina, kojim jezikom govoriš i koga voliš – jer svi volimo muziku. Svaki vid mržnje, rasizma, političkog ekstremizma, polne i seksualne diskriminacije nemaju prostor ni mesto na Uzlet festivalu. 

,,Svesni smo naše odgovornosti prema društvu i želimo da pokažemo šta je moguće uraditi u pogledu ekološke održivosti. Stremimo ka smanjenju uticaja festivalskih aktivnosti na životnu sredinu i time budemo i primer drugima da zajedno možemo sve". - Uzlet Festival (oficijalna stranica)

Uzlet je proces, nešto što raste. Misija nam je da uvek radimo na sebi i da nikad ne prestanemo sa kretanjem.

Uskoro informacije o programu.

Link sajta: https://uzletfest.com/

Korisnici
Logovanje korisnika