Edo Maajka u Boogaloou, Zagreb

Edo slavi dvadeset godina od izlaska albuma „Slušaj mater”

Jedan od najboljih repera sa ovih prostora, Edo Maajka održaće u petak, 3. juna, koncert u Boogaluu, u okviru obeležavanja dvadesetogodišnjice objavljivanja albuma „Slušaj majku“.

Poznati majstor katarzičnih stihova i izraza obogaćenih psovkama izvodiće isključivo pesme sa albuma sa kojima je započeo svoju bogatu karijeru: Slušaj majku (2001) i No Sikiriki (2004). Pored sticanja popularnosti širom regiona, ovi ključni albumi su oblikovali njegovu karijeru kroz brojna priznanja i nagrade. Ipak, Sikiriki kao najbolji album klupske, urbane muzike i spot za singl „Pržiiiii” 2005. godine ovenčani su Porinom, a iste godine dodeljene su i nagrade Davorin i Zlatna Koogla za pomenuta izdanja.

Edo Maajka - Slušaj Mater

„Prikaze“, „Slušaj Mater“, „Znaš me“, „Saletova osveta“ ,samo su neki od starih hitova koji će se naći na ovoj eksploziji sa prošle set-liste. Podsećanje na rane početke dolazi odmah po izlasku novog albuma „Moćno”, koji je za kratko vreme pobrao lovorike i pozitivne reakcije.

ULAZNICE

Cena ulaznice u pretprodaji je 80 kuna, dok će na dan koncerta biti potrebno izdvojiti 100 kuna. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), na Entrio prodajnim mestima i onlajn.

Program je sufinansiran kroz Konkurs „Jer svirati se mora 2”  koji se sprovodi u saradnji sa Ministarstvom kulture, medijima Republike Hrvatske i Hrvatskom muzičkom unijom.

Koncert organizuje Dostava Zvuka.

Korisnici
Logovanje korisnika